Vienkāršas lietas, ko bieži aizmirstam.

💥 Vienkāršas lietas, ko bieži aizmirstam.

❓️ Izlasot šo visu Tu iespējams teiksi, ka es to visu zinu! Bet vai dari?

Un kā koučs dzirdu tik daudz atrunas – nav laika, citas prioritātes, nav tik svarīgi, nevaru paspēt visu, ļoti gribu, bet nesanāk, utt.

Taču TU esi savas dzīves prioritāte, tāpēc sāc soli pa solim veltīt laiku tieši SEV.

➡️ Ikdienas refleksija:
Ņem laiku, lai pārdomātu savas domas, emocijas un rīcību ikdienā. Šī prakse palīdz saprast sevi labāk un identificēt jomas, kurās vari attīstīties.

➡️ Mācīšanās:
Pastāvīga mācīšanās un attīstība palīdz paaugstināt zināšanas, prasmes un perspektīvas. Izpēti jaunas tēmas, lasi grāmatas, klausies podkāstus vai apmeklē kursus.

➡️ Meditācija un miera prakses:
Regulāra meditācijas vai miera prakšu prakse var palīdzēt nomierināt prātu, uzlabot koncentrēšanās spējas un veicināt emocionālo labklājību.

➡️ Fiziskā aktivitāte:
Regulari treniņi palīdz uzturēt gan fizisko, gan garīgo veselību. Izvēlies fiziskās aktivitātes, kas tev patīk, piemēram, pastaigas, jogu, skriešanu vai dejot.

➡️ Saskarsme ar citiem:
Iepazīsties ar jauniem cilvēkiem, iesaisties sarunās un dalies ar savām domām un idejām. Starppersonu attiecības var dot iedvesmu un jaunas perspektīvas.

➡️ Laiks dabā:
Pavadīt laiku dabā var būt ļoti atjaunojoši. Staigāšana pa mežu, pikniks parkā vai vienkārši sēdēšana klusumā var palīdzēt atslābināties un uzlādēties ar enerģiju.

➡️ Personiskā mērķu saraksts:
Noteik sev īstermiņa un ilgtermiņa mērķus, kuros vēlies attīstīties un izaugt. Šie mērķi var būt saistīti ar karjeru, personisko attīstību, attiecībām, veselību, u.c.

➡️ Laiks pašam:
Atļauj sev laiku, lai vienkārši būtu. Tas nozīmē, ka dari lietas, kas tevi iepriecina, piemēram, lasi, glezno, klausies mūziku vai baudi citas hobijus, kas tev patīk. Vai vienkārši nedari neko un baudi šo mirkli.

🤝 Un nebaidies meklēt atbalstu, ja pašam nesanāk.
💯 Arī es eju pie finanšu speciālista, ja man nepieciešams atbalsts uzņēmuma grāmatvedībā.

Ilze Rūsiņa
ICF Profesionāls sertificēts koučs individuāli un komandām

Posted in Blogs.